Gott nytt år alla följare!!!

Vi har varit dåliga på att uppdatera vår sida här under 2013 och vi lovar att förbättra oss under 2014 🙂 har ni inte tålamod att vänta på mer info så gå in på vår facebook-sida under namnet teamgtdrdrifting, där kommer alla händelser att läggas upp i förstahand när vi är i garaget eller på ett event sen kommer givetvis den här sidan att få samma statusuppdateringar.

Vi har mycket på gång i teamet just nu och vi kommer att presentera mycket av det under dem närmsta veckorna för under 2014 kan vi lova er att ni kommer att få se mycket av oss i teamGTDR i driftingeuropa 😉

Fortsätt att följ oss så får ni veta mer.
MVH Tobbe och hela teamet

You may also like...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/d/teamgtdr.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *