Ny samarbetspartner Swr-motorsport

imageNi har väl inte missat våran nya samarbetspartner till teamet, swr-motorsport som för övrigt är med och arrangerar flertalet evenemang och körningar i både Drifting och andra former av bankörning.

Vi är grymt stolta över att ha med dem i våran satsning 2014 och ser fram emot det.

Kolla gärna in deras hemsida www.swr-motorsport.se eller klicka på våran länk längre ner på denna sida.

Swr-motorsport är med och arrangerar Dotz powerdrift series dom vi är med och tävlar i och vi kommer att hjälpa dem att göra reklam för den serien så att fler målgrupper och människor nås ut till och blir mer förstående att den här sporten är på frammarsch och är här för att stanna.

Swr-motorsport har också det grymma eventet driftbash där man kan köra ”ren” Drifting, ingen tävling, enkla regler, massor med kul och massvis med brända däck 😉  Ni kommer att se oss i teamGTDR på så många driftbash tillfällen som vi bara kan hinna med. Missa inte dessa i sommar.

Fortsätt kolla in vår hemsida och Facebook för med uppdateringar kring körningar och vad som är på gång i teamet.

ses i röken snart 😉

mvh tobbe

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/d/teamgtdr.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *