Dotz Powerdrift series #2 Sundsvall

Vi tränade på fredagen och körde in oss på ”nya” banan för våran del och  i slutet av dagen fick Tobbe till ett par riktigt grymma repor och kände oss nöjda med dagen.
Lördag, känna på banan lite innan kval och allt kändes bra.
Första kvalet Tobbe körde blev bara 45p pga lite för mkt avstånd från clippen och vi låg på en 18e plats och blev lite smått stressade över att nästa repa va tvungen att sitta perfekt.
Andra repan satsade vi allt och hela partiet såg skitbra ut, sista hårnålen droppade Tobbe ett hjul utanför och tappade poäng men lyckades ändå kvala in som nr 6 med 70p.
Vi laddade om för att köra elimineringen mot Limmet, lead rundan gick skitbra och Tobbe körde sitt kvalspår men det blev ”gnäll” från någon om att vi ”motade” i initieringen genom att göra en ”scandinavian flick” som vi fick köra om lead repan, Tobbe körde förbannad in i ett annat spår, blev mkt fart och lite påhälsning på muren men skötte resten bra ändå, chase repan gick även den galant, vi behövde inte köra så tajt då vi visste att Limmet hade rivit en clipp.
Vidare i topp 8 mot Möller och vi startar som chase och får problem med bilen då gaspedalen fastnade i stället och måste ta 5min teknisk timeout, hade vi tänkt till så skulle vi bara ha genomfört repan med gashäkt då Möller snurrade i sista hårnålen. Vi löser problemet med gasen och kör en lead repa men Möller har redan innan vi kör fördel pga vårat tekniska fel så det var en enkel seger för honom.
Vi tror att vi slutade totalt 6a men det är efter egna beräkningar.
Annars var det grymt rolig tävling, bra uppstyrt och rolig bana.10363993_633457323404733_5767341248425521248_n

You may also like...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/d/teamgtdr.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *