DOTZ PowerDrift Series #1

 

efa29680-81d0-402d-a210-406e1845e6eb

 

I helgen var Tobbes Supra, den ena bilen från teamGTDRs garage, på plats i Karlskoga och stred i Dotz powerdrift series. Vi har byggt iordning både motor och chassi under vintern och har stressat i många timmar för att kunna komma till första tävlingen och har haft lite buggar men motorn och kopplingen fungerade perfekt i slutändan.

 

970778_450771931673274_938745011_n Sammanställning från tävling i SPDs #1. Vi hade lite problem på första träningen med hjulinställningar på bilen då vi testat lite nya grejer men vi testade oss fram och i slutet av sista träningen så kände vi oss nöjda och hade hyfsad koll på dem konstigt lagda clippingpoints som jag inte alls var nöjd med. Var en både teknisk och snabbt krävande bana. Första kvalet gick sådär, var riktigt trött och seg i huvet och var inte alls på topp och svajade till i driften och tror ja blev nollad för det. Kval nr två sen tänkte jag att jag måste ge på ordentligt så jag gav fullt först inner clip o ytter zon sen nästa ytter fick ja så mycket fart att ja fick handbromsa mig in mycket mer än va ja brukar och fick med mig den yttern bra men tappa så mkt fart att nästa inner blev rakkörning på så jag tror där med att jag blev nollad. Jag var nöjd med bilen men det var en svår bana och jag hade velat nöta in mig mer när bilen hade funkat korrekt. Rolig helg och mycket fräna åk.

mvh Tobbe

You may also like...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/d/teamgtdr.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *